Over ons

    Onze manier van werken blijkt nogal afwijkend te zijn ten opzichte van onze collega’s. Dat is tenminste wat onze klanten zeggen. Wij van Pretax vinden het meer ‘hedendaags’.
    Wat doen we dan? Niets bijzonders, toch? We geven onze klanten alle informatie; berichten ze over de wetswijzigingen; we houden voor alle klanten bij wat er gedaan is en nog gedaan moet worden; we geven ze inzicht in het aantal gewerkte (factureerbare) uren.
    Da’s toch standaard? We gebruiken daarvoor alleen de laatste technieken, zoals een persoonlijke opslag mogelijkheid waar alleen de klant en wij bij kunnen. Hierdoor kunnen gegevens snel en betrouwbaar uitgewisseld worden.
    Deze manier van werken heeft ons vanaf het begin (in 1992) voor ogen gestaan, toen (dat klinkt heel lang geleden) was dat nog niet mogelijk (Internet was alleen via een analoog modem met snelheden van 2 kb tot later 14.4 kb te bereiken), maar met de huidige snelheden van ADSL en Glasvezel gaat dat uitstekend.
    Ook geven we workshops voor (beginnende) ondernemers. In de workshop wordt de basis van het boekhouden uitgelegd, waarbij de geschiedenis van het boekhouden een rol speelt, omdat er door het gebruik van de computer veel en toch eigenlijk weer niets is veranderd. Aan het eind van de workshop begrijpt u de termen die gebruikt worden en is een balans en verlies & winstrekening voor u begrijpelijk geworden. Ook bent u in staat om zelf boekingen in een boekhoudprogramma (u werkt met verschillende programma’s) te doen.